ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Προγράμματα Κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Προγράμματα Κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Τυροκομεία, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) που έρχεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα.


Στο τέλος κάθε Προγράμματος οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.
Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις υποχρεωτικές εξετάσεις του ΕΦΕΤ.


Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 ώρες .

 

Πληροφορίες – Υποβολή Αίτησης
Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή Αίτησης Συμμετοχής

  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Τηλ. 2651607370 Βλαχιώτη Τάνια 

    ΑΙΓΙΟ
    Τηλ. 2691022846 Μπαλεστρίνου Ουρανία

    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (ΛΗΞΟΥΡΙ)
    Τηλ. 2671094254 Μοσχοπούλου Έλενα 

    ΑΓΡΙΝΙΟ
    Τηλ. 2641044118 Μητροπούλου Χρύσα  

Αρχεία προς λήψη

«Ιούλιος 2018»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345